• AL 90 JAAR SAMEN STERK AL 90 JAAR SAMEN STERK
 • Vrijwilligers behoefte MASV

  Waarom vrijwilligers?
  Zonder vrijwilligers kan onze voetbalclub niet effectief draaien, zij zijn noodzakelijk voor de club om het voetbal en overige activiteiten draaiende te houden.

  Naast het voetbal willen de leden en willen we ook “leuke” extraatjes voor de leden organiseren, denk aan toernooien, Sinterklaasmiddag, etc.

  Deze taken kan het bestuur niet alleen uitvoeren,  hierbij is ondersteuning van vrijwilligers onontbeerlijk.

  Wat heb ik eraan om vrijwilliger te worden?Je een beetje extra inzetten voor de club, of moeten we zeggen voor jouw club, daar worden we allemaal beter van. Jij als persoon leert daarmee je sociale vaardigheden te verbeteren maar ook werken in een team, onderhandelen, je doelen bereiken etc. Je leert veel mensen kennen en je sociale netwerk wordt uitgebreid.

  Allemaal vaardigheden die je in een latere carrière of je huidige dagelijks leven van pas kunnen komen.

  Daarnaast staat de vermelding van vrijwilligerstaken ook goed op je CV, Je kan je daarmee net even onderscheiden van die andere kandidaten die net als jij ook heel goed zijn.

  Het bestuur van MASV is bereid jou hierin te ondersteunen. Hetzij door als referent op te treden of je een getuigschrift als referentie mee te geven.

  Hoeveel tijd kost het mij als ik mij aanmeld voor vrijwilligers werk?Hoeveel tijd jij je beschikbaar wil stellen voor vrijwilligers werk is geheel je eigen beslissing en gaat in overleg met jou.

  1 keer per week? Prima, 3 keer per jaar ook prima. Samen kijken we wat mogelijk en zinvol is.

  Is vrijwilligerswerk moeilijk? Kan ik dat wel?
  Nee alle vrijwilligerstaken zijn op zichzelf niet moeilijk, wel zal inwerken, uitleg van je taak bij de start horen. Veel taken kun je ook uitvoeren naar beste eigen kunnen. In een team werk je samen, verdeel je het werk en begeleid je elkaar.

  Je staat er nooit alleen voor en we vragen niet het onmogelijke van je.

  Moet ik lid zijn van MASV?
  Nee, je hoeft geen MASV lid te zijn, iedereen is welkom. Met name ouders van onze junioren heten wij van harte welkom, zij zijn een voorbeeld functie voor de jeugd zodat zij later ook meer vanzelfsprekend taken op zich nemen. Als vrijwilliger en niet spelend lid, word je kosteloos lid van MASV.

  Voor sommige taken wordt een Verklaring Omtrent Gedrag gevraagd (VOG), deze aanvraag wordt door de club geïnitieerd en krijg je thuis gestuurd. Je bent vrij om de uitkomst wel dan niet aan de club ter beschikking te stellen. De taken waarbij je als vrijwilliger in contact komt met jeugdleden zijn de taken waarbij dit wordt geëist. Als je de verklaring niet deelt kun je niet de taken uitvoeren waarvoor de verklaring is vereist.

  Waar in de club zijn vrijwilligers nodig?
  Bij voetbalzaken/taken, in de kantine, organiseren van activiteiten, toernooien, onderhoud van gebouwen en terrein,  etc zijn grote aantallen vrijwilligers nodig.

  Stuur bij interesse/belangstelling een kort mailtje naar secretaris@masv.nl en wij nemen contact met je op.

  Doe het nu meteen, dan vergeet je het niet, dank je wel, namens het bestuur maar ook namens alle vrijwilligers die nu reeds actief zijn, vele handen maakt licht werk! En we krijgen er een mooie sterke actieve club mee, doen dus.

  Dank je wel.