• MASV van start met VoetbalTV

    Vanaf komend seizoen is onze vereniging aangesloten bij VoetbalTV. We zijn blij dat wij één van de eerste amateurvoetbalclubs zijn, die met VoetbalTV aan de slag gaat. VoetbalTV is een initiatief van de KNVB en Talpa Network.

    VoetbalTV is het videoplatform voor het amateurvoetbal. VoetbalTV maakt met behulp van slimme camera’s volautomatisch videoregistraties van onze wedstrijden, zodat alle voetbalmomenten makkelijk zijn vast te leggen, terug te kijken, te analyseren en te delen. VoetbalTV is bij ons geïnstalleerd op Veld 1.

    De VoetbalTV App is voor iedereen te downloaden in de appstores van Android en iOS. Met deze app is het mogelijk om live wedstrijden te kijken van je favoriete teams. Maak highlights van je wedstrijd en deel deze op je eigen profiel. Of kijk je liever naar leuke items op het gebied van amateurvoetbal? Alles kan, waar je ook bent!

    Om toegang te krijgen tot wedstrijden in de app kun je inloggen met je Voetbal.nl account! Ook als supporter is het mogelijk om een Voetbal.nl account aan te maken via www.voetbal.nl.

    Heb je vragen over het gebruik van de app, stuur dan een bericht naar webmaster@masv.nl