• AL BIJNA 90 JAAR SAMEN STERK AL BIJNA 90 JAAR SAMEN STERK 0
 • MASV’er Andy Visser weet ook al Vitesse te interesseren: ‘Zou een verhaal uit een jongensboek zijn’
   
  De ontwikkeling van MASV-aanvaller Andy Visser gaat razendsnel. Vorig seizoen al vaak beslissend bij (toen nog) derdeklasser vv Dieren. Amper achttien jaar is nieuwkomer Visser nu al een zekerheidje en belangrijk voor eersteklasser MASV. Op sportpark Malburgen West had de aanvaller met een treffer een belangrijk aandeel in de zege op Woezik: 2-1. Inmiddels heeft ook Vitesse belangstelling voor de Dierenaar, die binnenkort stage gaat lopen bij de eredivisionist.
   
  Na het bekerduel tegen Lunteren op 10 september werd de belangstelling van de Arnhemse profclub concreet. ,,Ik werd benaderd door een scout van de club. En even later had ik het hoofd van de jeugdopleiding aan de lijn. Zoiets is lekker voor je zelfvertrouwen”, sprak Visser.
  ,,Het is de bedoeling dat ik vanaf eind oktober vier keer ga meetrainen op de dinsdagochtend bij de O18/O21. Dat is hopelijk voldoende tijd om iets te laten zien. Dat moet ik met school nog even afstemmen, maar dat zal ongetwijfeld goedkomen”, aldus de HAVO 5-leerling van het Rhedens Lyceum.
   
  ,,Natuurlijk hoop ik dat het een vervolg krijgt, maar de focus ligt op MASV. Het is een fijne en warme club, waar ik prima ben opgevangen.”
   
  Jongensboek
  Trainer Dennis van Beukering is lovend over zijn jonge aanvaller. ,,Natuurlijk werken we hieraan mee. Het zou een verhaal uit een jongensboek zijn, als dat uitkomt. Andy is een jongen met specifieke kwaliteiten.
  Fysiek sterk, snel en tweebenig. Bovendien kan hij op meerdere posities uit de voeten”, aldus Van Beukering die de destijds vijftienjarige Visser al eens naar Go Ahead Eagles O18 probeerde te halen.
  ,,Dat was nog net te vroeg, maar hij heeft stappen gezet. Bij Vitesse O23 kan hij ook aanhaken”, oordeelt Van Beukering, die bij MASV aan de linkerkant een plaatsje heeft ingeruimd voor Visser. ,,Als diepste spits is Youri (Roseboom, MG) nu nog beter. Daar kan Andy nog veel van leren.”
   
  ✔️ Delen bereikt velen.....Samen Sterk