• AL BIJNA 90 JAAR SAMEN STERK AL BIJNA 90 JAAR SAMEN STERK 0
  • Brandon van Zanten & Aydost Kankal trainers MASV JO15-2

    Vanaf aankomend seizoen (2022/2023) zal ons jeugdteam MASV JO15-2 getraind worden door Brandon van Zanten & Aydost Kankal. Brandon speelt alweer een geruime tijd zelf bij MASV en maakt volgend seizoen deel uit van de O23 selectie (4e divisie). Hij maakt deel uit van een echte MASV voetbalfamilie want zijn vader Marco (trainer O23-1), broertjes Rowan (1e selectie) en Owen (MASV JO9-1) zijn allen actief binnen onze vereniging. Daarnaast is hij leraar wiskunde op het Olympus College in Arnhem.
     
    Aydost Kankal speelt op dit moment zelf niet meer maar heeft een rijk voetbal verleden bij MASV. Van hem kunnen we dus ook zeggen dat hij de club op z’n duimpje kent. Wij zijn verheugd dat deze twee jongens van de club een bijdrage willen gaan leveren bij de ontwikkeling van de jeugdafdeling. Heel veel succes mannen en tot in Augustus!
    Ben jij jeugdspeler bij MASV of heb je anderszins affiniteit met voetbal en wil jij ook iets betekenen voor onze jeugd? Neem dan contact op met Ruben Bouwman via hoofdopleidingen@masv.nl.