• AL 90 JAAR SAMEN STERK
 • Business Club Malburgen
  MASV kan bogen op een brede sponsorgroep, waar de vereniging al jaren op kan bouwen en vertrouwen. De club is daar trots op en streeft ernaar dat sportpark Malburgen-West in toenemende mate "the place to be" is voor ondernemers uit Arnhem en omstreken; een plek waarje geniet van voetbal en gezelligheid en waar je je relatienetwerk onderhoudt en uitbreidt.

  MASV biedt een breed pallet aan mogelijkheden voor ondernemers om een relatie aan te gaan met de club waarbij beide partijen profiteren. Voor meer informatie kunt u altijd terecht bij een van onze leden van de sponsorcommissie.

  Een groot deel van de sponsoren heeft zich in 2016 vereningd in de Business Club Malburgen. Een lidmaatschap tegen een bepaald bedrag kan voor de deelnemende bedrijven tal van commerciële doelen binnen handbereik brengen. 

  1. Versterken van het relatienetwerk.
  2. Vergroten van de naamsbekendheid.
  3. Communiceren van een imago.
  4. Toen van maatschappelijke betrokkenheid.
  5. Ondersteunen van de club of vereniging.
  6. Gezellige bijeenkomsten.
 • De leden van de Business Club ontmoeten elkaar in een leuke, informele sfeer, nodigen klanten uit, legen nieuwe contacten en doen ondelinge zaken. Bij elke thuiswedstrijd zijn ondernemers van harte uitgenodigd in de Business Club. Voorafgaand aan het duel, onder de pauze en na afloop wordt hier een drankje en hapje aangeboden en kunt u uitgebreid napraten over de wedstrijd.

  Bent u geïnteresseerd? Mail een van onze contactpersonen van de sponsorcommissie.