• AL BIJNA 90 JAAR SAMEN STERK AL BIJNA 90 JAAR SAMEN STERK 0
 • O23 overtuigend kampioen, Beunigse Boys werd met 10-1 van de mat gestuurd.
   
  De 1e 20 min was het zoeken van beide elftallen, natuurlijk zal spanning ook mee gespeeld hebben. Maar na 32 min gespeeld te hebben viel de 1-0 en zag je bij veel spelers dat ze wat makkelijker gingen spelen. Beuningse Boys was niet gekomen om te winnen, lieten het spel maken door MASV en Beuningse Boys bleef in hun eigen 16 / 20 meter opvangen. Dit kon dus niet lang goed gaan en na een voordeel gegeven overtreding van de goed leidende scheidsrechter viel in de 42 min de 2-0. Met 2-0 gingen de elftallen rusten.
   
  Na de rust was het snel de 3-0 die viel uit het niets, dit was de genade klap voor Beuningse Boys. De ene blessure na de andere/ tijd rekken en zelf even met 10 man op het veld, het was MASV die dicteerde en de ene actie was nog mooier dan de ander. Het was genieten voor de zeker 150 supporters op sportpark Malburgen-West. Na het laatste fluitsignaal was er vreugde en kregen de boys een leuk aandenken en een mooi onthaal in de kantine.
   
  Volgend seizoen speelt MASV 023 4e Divisie voor diegene die op een hoog niveau wilt spelen, bij MASV ben je van harte welkom.