• SAMEN STERK
  AL BIJNA 90 JAAR LANG HOOFDSPONSOREN
  SAMEN STERK AL BIJNA 90 JAAR LANG SAMEN STERK AL BIJNA 90 JAAR LANG SAMEN STERK AL BIJNA 90 JAAR LANG SAMEN STERK AL BIJNA 90 JAAR LANG
 • Dennis en Jhon van Beukering naar MASV

  ‘Ze passen perfect in ons profiel’

  Dennis van Beukering (45) is komend seizoen de hoofdtrainer van eersteklasser MASV. De Velpenaar is de opvolger van Jan Oosterhuis. Broer Jhon (38), in het verleden zelf ruim een seizoen de baas op sportpark Malburgen West, wordt zijn assistent.

 • Prima werk

  De terugkeer van oud-profvoetballer (Vitesse, NEC, De Graafschap, Feyenoord) Jhon van Beukering bij MASV is opvallend. De oefenmeester vertrok destijds nog in de voorbereiding op het seizoen 2018/2019. ,,Jhon is vertrokken door een verschil van inzicht, maar verder zonder problemen. Jhon heeft altijd prima werk geleverd, We zijn gepromoveerd en hebben de finale van de districtsbeker bereikt. Zelf heb ik in die jaren als voetballer met John gewerkt en dat als zeer positief ervaren.” 

  Bij MASV krijgt Dennis van Beukering zijn zoon Joey onder zijn hoede. Een situatie die ook al bij zijn toenmalige club Silvolde het geval was. Daarna koos het talent voor SC Veluwezoom, waar oom Jhon aan het roer stond. 

  Ervaring

  Dennis van Beukering was eerder trainer bij SC Veluwezoom (assistent), FC Presikhaaf/AFC Arnhem (ook samen met broer Jhon) , SP Silvolde, Vitesse Onder 19 en Go Ahead Eagles Onder 18, waar hij ook samen met zijn broer werkte. 

  Momenteel is Dennis van Beukering clubloos. 

  Broer Jhon is hoofdtrainer bij de Velpse vierdeklasser SC Veluwezoom, waar hij eerder al aangaf na dit seizoen te stoppen.  Hij traint daar ook de jeugd Onder 17. Daarvoor was het eindverantwoordelijke bij MASV. 

  Technisch commissie MASV