• AL 90 JAAR SAMEN STERK
 • Leones-MASV 0-1, doelpunt Andy Visser
  MASV heeft de eerste periode van 1D gewonnen door optimaal te profiteren van het puntenverlies van De Bataven in en tegen FC Winterswijk (2-0). Zelf won MASV nipt in Beneden-Leeuwen van Leones: 1-0. Andy Visser werd het goudhaantje voor de bezoekers door al vroeg een voorzet van Youri Roseboom fraai binnen te knikken. Het was al de zesde competitietreffer voor de achttienjarige aanvaller, die na het lopende seizoen overstapt naar Vitesse O21.

  De Arnhemmers namen door de zege de koppositie over en wonnen daarmee op doelsaldo de eerste periode, die gaat over twaalf duels. Het verschil met SC Bemmel, de nummer twee op de ranglijst, bedraagt slechts één treffer.

  Het snelle succes komt ook voor trainer Dennis van Beukering, die bezig is aan zijn eerste seizoen bij MASV, onverwacht. ,,Ik wist dat er veel potentie in de ploeg zat, maar dat het er allemaal zo snel uitkomt is ook voor mij een verrassing. Het is toch altijd even afwachten hoe het gaat met zo’n jonge spelersgroep. Een aantal jonge spelers heeft zich echter razendsnel ontwikkeld. Dit is een heel mooie prijs voor de club en een beloning voor het harde werken. We hebben ons verzekerd van de nacompetitie en dat gaan we lekker vieren. En wie weet wat er dit seizoen nog meer mogelijk is. Niets moet, maar alles mag. We zien wel waar het schip strandt. Het is nu aan andere clubs om hier een antwoord op te geven.”

   

  Gemakkelijk kwam de zege op Leones niet tot stand, al waren er na de snelle 0-1 voor rust kansen op meer Arnhemse treffers. ,,Maar Leones is geen slechte ploeg, die ook gevaarlijk was. We hadden het lastig met de tegenstander en het hobbelige veld”, oordeelde Dennis van Beukering. Na de hervatting was het sidderen voor de oefenmeester. ,,Leones was de bovenliggende partij, kreeg goede kansen en dan ook nog zes minuten blessuretijd. Het was echt overleven, maar dat is gelukt met hangen en wurgen. Een geweldige prestatie.” Bij MASV maakte Orveo Ubbergen zijn comeback, na een avontuur van een half jaar bij AZSV.

  Bron "De Gelderlander"

   
  Volgende wedstrijd
  🔴⚪️ MATCHDAY
  🆚️ sv TOP OSS
  📅 Datum: ZO 05 FEB.
  🕑 Aanvang: 14:00 uur
  ⚽️ Sportpark Malburgen-West (Arnhem)
  ✔️ Delen bereikt velen.....Samen Sterk