• AL BIJNA 90 JAAR SAMEN STERK AL BIJNA 90 JAAR SAMEN STERK 0
 • MASV-SV TOP 1-2 (1-2). Aram Pusters 0-1, Youri Roseboom 1-1, Joeri Cuppen 1-2.
  MASV is na een weekje de koppositie in 1D alweer kwijt. Na zes thuiszeges op rij, ging het mis tegen middenmoter SV TOP uit Oss: 1-2. SC Bemmel is door de nederlaag van MASV de nieuwe lijstaanvoerder en heeft drie punten voorsprong op de Arnhemmers.

  Zonder Wesley Martens (schorsing), Andy Visser (blessure) en met een niet volledig fitte Abdellatif El Malki (ziek geweest) in de basis had de thuisploeg het lastig tegen het fysiek sterke TOP, waarvan op de openingsspeeldag ook al werd verloren (3-2). ,,Een moeilijke ploeg om tegen te spelen. Veel strijd en voortdurend de lange bal”, analyseerde trainer Dennis van Beukering. Via Aram Pusters werd het 0-1 voor de bezoekers, maar Youri Roseboom zorgde met zijn achttiende seizoenstreffer voor de gelijkmaker: 1-1. Kort voor rust kreeg de thuisploeg een flinke tik te verwerken. Joeri Cuppen zette de gasten uit een corner opnieuw op voorsprong: 1-2.

  Na de hervatting kwam TOP Oss door een tweede gele kaart voor Wouter Boons al snel met tien man te staan. De thuisploeg had daarna veel balbezit, maar een bres slaan in de defensie van de Ossenaren lukte echter niet voor de thuisploeg. ,,We hebben weinig kansen gehad en moeten daarvoor naar onszelf kijken. Niet als een koploper gespeeld. Qua inzet en beleving was het minder dan ik van mijn team gewend ben. Gewoon heel teleurstellend”, sprak Van Beukering klare taal, die wel direct relativeerde. ,,De start van de eerste seizoenshelft was ook niet goed, maar het resultaat was prima met de periodetitel. Als dat scenario nu ook uitkomt, dan teken ik daarvoor. Zo simpel is het natuurlijk ook.”

  Bron "De Gelderlander"

   
  Volgende wedstrijd
  🔴⚪️ MATCHDAY
  🆚️ sc WOEZIK
  📅 Datum: ZO 12 FEB.
  🕑 Aanvang: 14:30 uur
  ⚽️ Sportpark Woezik (Wijchen)
   
  ✔️ Delen bereikt velen.....Samen Sterk