• AL BIJNA 90 JAAR SAMEN STERK AL BIJNA 90 JAAR SAMEN STERK 0
 • MASV verslaat concurrent Bataven en klimt naar top 3  (2-0) 3-0

  De Arnhemmers wonnen op eigen veld de topper tegen De Bataven (3-0) en zagen dat de concurrenten FC Winterswijk en SC Bemmel elkaar in evenwicht hielden (0-0). SC Bemmel blijft daardoor koploper (11-24), maar de verschillen met De Bataven (10-22), MASV (10-21) en FC Winterswijk (11-21) zijn maar klein.

  De eerste kans voor de thuisploeg na een klein half uur was direct raak. Youri Roseboom kopte in de rebound raak, nadat Jamie Dekkers een inzet van Fedor Venema nog knap had gekeerd: 1-0. Tien minuten later knikte Andy Visser raak uit een corner: 2-0. Na de pauze kreeg de thuisploeg een strafschop, nadat Remco van Deelen een onhandige overtreding maakte op Youri Roseboom. De topschutter, die al zestien keer scoorde, liet zich dat kansje niet ontnemen: 3-0.

  Dennis van Beukering, trainer van MASV, ging door de zege lekker de winterstop in. ,,We hebben een prima eerste seizoenshelft gedraaid. Gemiddeld meer dan drie doelpunten per wedstrijd gescoord en we zetten stappen. Er zit nog voldoende rek in deze groep.”

  Bron "De Gelderlander"

  Volgende wedstrijd 
  🔴⚪️ MATCHDAY
  🆚️ SDO
  📅 Datum: ZO 22 JAN.
  🕑 Aanvang: 14:00 uur
  ⚽️ Sportpark Malburgen-West (Arnhem)
   
  ✔️ Delen bereikt velen.....Samen Sterk