• AL BIJNA 90 JAAR SAMEN STERK AL BIJNA 90 JAAR SAMEN STERK 0
 • UP-DATE MASV FOOTBALL ACADEMY

  Op woensdag 16 maart 2022 gaat de ACADEMY van start, en wel in 2 blokken. Blok 1 start om 15.00 uur tot 16.00 uur leeftijdscategorie 6 tot 9 jarige. Blok 2 start om 16.15 uur tot 17.15 uur leeftijdscategorie 10 tot 13 jarige. Huidige elftallen worden geïnformeerd, geïnteresseerden (geen leden) kunnen in de kantine een formulier halen voor 3x gratis proeftraining.
   
   
  MASV slaat nieuwe weg in met MASV FOOTBALL ACADEMY
  Na jaren van proberen evalueren en weer proberen, start MASV in Maart 2022 op de woensdagmiddag met een FOOTBALL ACADEMY. De Academy is ontwikkeld voor de onderbouw tot 13 jaar. De trainingen zullen meer gericht zijn op techniek, kinderen één laten worden met de bal waardoor ze eerder over de bal gaan kijken. Techniek is niet alleen kappen en draaien wat veel mensen denken, dit is een onderdeel van techniek maar er komt meer bij kijken passen en trapvormen veel 1:1 en 2:2 partijen. Spelers dan zeker niet corrigeren dat ze niet die bewuste actie mogen maken maar dit juist stimuleren. Spelers worden te vaak gecorrigeerd dat ze een bal moeten afspelen. Bij een leeftijd als deze tot 13 jaar moet je dit niet doen, laat spelers ontdekken dit kunnen straks spelers worden die in een elftal het “verschil” kunnen maken.
   
  Dat is wat MASV FOOTBALL ACADEMY wilt bereiken, spelers laten ontdekken.
  Dit zal gepaard gaan met Techniek Trainer(s) die spelers de tips en tricks zal meegeven en stimuleren. Door deze weg in te slaan verwacht MASV een betere jeugdopleiding te creëren, en ook de vruchten van zal plukken.
  Enthousiast geworden !!
  Wil je MASV FOOTBALL ACADEMY ervaren dan is dit mogelijk, je kunt je via website www.masv.nl/aanmelden opgeven en kun je 3 trainingen gratis meedoen. Tot ziens!