• AL BIJNA 90 JAAR SAMEN STERK AL BIJNA 90 JAAR SAMEN STERK 0
 • MASV pakt 3 belangrijke punten.
  (0-1) 0-6

  Voorwaarts Twello-MASV 0-6 (0-1). Youri Roseboom 0-1, Fedor Venema 0-2, Youri Roseboom 0-3 (strafschop), 0-4 en 0-5, Joey Wijnhoven 0-6

  MASV behaalde in Twello een knappe zege op Voorwaarts. Na een 0-1 ruststand, liep de score uiteindelijk op tot liefst 0-6. Youri Roseboom nam vier doelpunten voor zijn rekening, waarvan één uit een strafschop. De topschutter vijzelde daarmee zijn seizoentotaal op tot acht treffers. De overige Arnhemse doelpunten werden gescoord door invaller Fedor Venema en Joey Wijnhoven. 

  Trainer Dennis van Beukering was vooraf beducht voor een lastig potje. ,,Vorige week heb ik Voorwaarts zien voetballen tegen WSV en dat zag er goed uit. Bereid je goed voor heb ik de jongens voorgehouden, want deze ploeg steekt veel energie in een wedstrijd.” Van Beukering was na afloop zeer te spreken over zijn ploeg. ,,Het tactische plan is prima uitgevoerd en daarnaast is er keihard gewerkt. Collectief een prima prestatie”, oordeelde Van Beukering, die meerdere uitblinkers zag en zich de komende weken wil mengen in de strijd om de bovenste plaatsen. ,,De Bataven is voorlopig de te kloppen ploeg. Wij doen daaronder goed mee met enkele andere ploegen. Het worden interessante weken.”

  Bron "De Gelderlander"

  Volgende wedstrijd + Super Sunday
  🔴⚪️ MATCHDAY
  🆚️ Berghem Sport
  📅 Datum: ZO 20 Nov.
  🕑 Aanvang: 14:00 uur
  ⚽️ Sportpark Malburgen West (Arnhem)

  ✔️ Delen bereikt velen.....Samen Sterk

  #matchdaymasv #competitieduelmasv
  SAMEN STERK | www.masv.nl | www.instagram.com/masvarnhem