• AL BIJNA 90 JAAR SAMEN STERK AL BIJNA 90 JAAR SAMEN STERK 0
 • Monsterzege tegen WSV Apeldoorn  (3-0) 6-0

  MASV-WSV 6-0 (3-0). Andy Visser 1-0, Youri Roseboom 2-0 en 3-0, eigen doelpunt 4-0, Youri Roseboom 5-0, Wesley Martens 6-0.

  MASV profiteerde optimaal van het gelijkspel tussen De Bataven en SC Bemmel (1-1). De Arnhemmers boekten op eigen veld een riante zege op WSV (6-0) en verkleinden de achterstand op koploper SC Bemmel tot vijf punten. Bovendien heeft MASV een duel minder gespeeld. Komende weekeinde wacht de topper tegen De Bataven in Arnhem. MASV klaarde de klus tegen WSV al voor de pauze door treffers van Andy Visser en Youri Roseboom (2). Na de hervatting werd de marge verdubbeld door een eigen doelpunt, opnieuw Roseboom en Wesley Martens. Het was al de derde hattrick dit seizoen van Roseboom.

  ,,Een prima wedstrijd, want WSV is geen verkeerde ploeg”, oordeelde trainer Dennis van Beukering, die baalde van de hamstringblessure van Stephen van Beek. ,,Heel vervelend, maar gelukkig deed zijn vervanger Kevin Campman het uitstekend. Nu is het zaak volgende week tegen De Bataven de eerste seizoenshelft goed af te sluiten. We moeten laten zien dat we graag bovenin mee willen draaien, dan is er nog van alles mogelijk dit seizoen.”

  Bron "De Gelderlander"

  Volgende wedstrijd + SUPER SUNDAY
  🔴⚪️ MATCHDAY
  🆚️ DE BATAVEN
  📅 Datum: ZO 11 DEC.
  🕑 Aanvang: 14:00 uur
  ⚽️ Sportpark Malburgen-West (Arnhem)
   
  ✔️ Delen bereikt velen.....Samen Sterk