• AL BIJNA 90 JAAR SAMEN STERK AL BIJNA 90 JAAR SAMEN STERK 0
 • Pilot FOOTBALL ACADEMY geslaagd,

  Wat een prachtig weer en successen hebben wij gehad! Wat is het snel gegaan, begin februari 2022 in gesprek met TC en bestuur eind februari plan van aanpak op papier, half maart 2022 start van onze eigen MASV FOOTBALL ACADEMY. Het begin was het wennen voor de spelers, ze wilde natuurlijk alleen een partijtje spelen, maar nu 4 maanden later loopt het goed. Op moment van schrijven zijn we als club aan het evalueren wat beter moet en er zijn zeker verbeter punten.

  Trainingen

  In de 4 maanden hebben Jeugdspelers zich ontwikkeld op technische vaardigheden. Voetbalthema’s waren onder andere dribbelen/drijven, kappen/draaien, schijnbewegingen, afwerken, passen en aannemen.

   
 • Wat nu!

  Na deze geslaagde pilot hebben we goed nieuws!! MASV FOOTBALL ACADEMY gaat een vervolg krijgen. Wel met wat aanpassingen zodat iedereen gebruik kan maken van de ACADEMY, jeugdspelers van O13 konden niet allemaal aanwezig zijn vanwege schoolverplichtingen. Daarom hebben we de aanvangstijd verlaat naar 18.30 uur tot 19.30 uur. En er komt een trainer de ACADEMY versterken en niet zomaar een trainer!! Angelo Siep (onze spits 1e elftal) zal ons komen assisteren daar zijn we enorm trots op.

  Nieuwe leden

  De MASV FOOTBALL ACADEMY is voor leden van MASV gratis, Ben je geen lid dan kun je een inschrijfformulier halen in onze kantine en mag je 3x gratis meetrainen. Na deze 3 gratis trainingen kun je er voor kiezen om lid te worden van MASV.

  Start seizoen MASV FOOTBAL ACADEMY

  De ACADEMY start op woensdag 14 september aanvang 18.30 uur tot 19.30 uur voor de elftallen O7 tot O13 jaar.

  Fijne vakantie en tot 14 sept.
  Team MASV FOOTBAL ACADEMY

  Stefan Vos, Angelo Siep en Ruben Bouwman