• AL BIJNA 90 JAAR SAMEN STERK AL BIJNA 90 JAAR SAMEN STERK 0
 • Weer een monsterscore voor goed draaiend MASV. 

  MASV-Berghem Sport 6-1 (4-1). Donovan van Hesse 1-0, Wessel Theunisse 1-1, Youri Roseboom 2-1 en 3-1 (strafschop), Andy Visser 4-1, Joey Wijnhoven 5-1, Angelo Siep 6-1.

  MASV had een gemakkelijke middag tegen het nog puntloze Berghem Sport (6-1). Bij rust had de thuisploeg al een 4-1 voorsprong op zak. Helemaal tevreden was oefenmeester Dennis van Beukering echter niet. ,,Het was slordig. We moeten het volwassener uitspelen tegen deze tegenstander. Ook na de 6-1 blijven we maar naar voren lopen tegen een ploeg die alleen op de eigen helft staat, dan moet je ze proberen te lokken.”

  Door een kopbal van Donovan van Hesse stond het al snel 1-0, maar de gasten uit Berghem, een dorp aan de rand van Oss kwamen via Wessel Theunisse snel langszij. ,,We stonden gewoon niet goed op dat moment”, mokte Van Beukering. Via treffers van Youri Roseboom (2) en Andy Visser liepen de gastheren nog voor de pauze ver weg. Na rust werd de score door Joey Wijnhoven en invaller Angelo Siep verder opgevoerd. Bij MASV maakte Jurensley Brink zijn debuut. ,,En dat deed hij prima”, oordeelde Van Beukering tevreden. Dinsdag speelt MASV vriendschappelijk tegen derdeklasser SML en twee dagen later wacht de bekerconfrontatie met vierde divisionist Juliana’31 uit Malden. ,,Ideaal om iedereen minuten te laten maken. We hebben een brede selectie, dus dat is geen probleem.”

  Bron "De Gelderlander"

  Volgende wedstrijd 
  🔴⚪️ MATCHDAY
  🆚️ Juliana '31
  📅 Datum: DO 24 Nov.
  🕑 Aanvang: 20:00 uur
  ⚽️ Sportpark De Broeklanden (Malden)
   
  ✔️ Delen bereikt velen.....Samen Sterk