• AL BIJNA 90 JAAR SAMEN STERK AL BIJNA 90 JAAR SAMEN STERK 0
 • Het was een echte SUPER SATURDAY bij MASV, alles was aanwezig, strijd, veel publiek en na afloop bomvolle "Kantine De Bonte Koe"met 3 artiesten. (1-1) 2-1

  Het was zaterdag een perfecte avond voor MASV tegen de nog ongeslagen koploper SC Bemmel in de eerste klasse D.

  De treffer was het startsignaal voor een uitbundig feest op sportpark Malburgen West in Arnhem. ,,Mooier kan niet”, zo vatte MASV-trainer Dennis van Beukering na afloop kernachtig samen.

  De oefenmeester had genoten van de beleving en duelkracht van zijn ploeg. ,,Het karakter van de technische staf heb ik vandaag teruggezien bij de ploeg, dat maakt me trots.”

  De Arnhemmers begonnen gedreven aan het duel, zetten de gasten direct vast en kregen snel de beloning. Binnen een half uur zette Joey Wijnhoven de thuisploeg met een diagonaal schot op voorsprong: 1-0.

  Een onbeholpen overtreding van Stephen van Beek, die ontsnapte aan een tweede gele kaart, leek SC Bemmel langszij te helpen. Arbiter Richard Kroesen wees naar de stip, maar Brian Rikken stuitte vanaf elfmeter op MASV-doelman Stéfan de Wolf.

  Een minuut later was het wel raak. Jordi Lammertink, één keer uit het oog verloren, schoot fraai raak: 1-1. Het was al de zesde competitietreffer van de spits.

  Na de hervatting keerde Bemmel-keeper Wesley Hendriks vanwege een ‘ijsbeen’ niet meer terug op het veld, maar zijn vervanger Nick Bender startte goed. De invaller hield Youri Roseboom en Joey Wijnhoven van een doelpunt af. De pijn van het thuisduel van vorig seizoen tegen SC Bemmel zat nog diep. Mooi dat we dat rechtgezet hebben Dennis van Beukering, trainer MASV

  Het duel leek daarna op een gelijkspel af te stevenen, maar in de slotminuut viel alsnog de winnende treffer. Bender aarzelde door de instormende Andy Visser bij een hoge bal, waarop Youri Roseboom simpel kon intikken: 2-1.

  Het zorgde voor dolle taferelen bij MASV. ,,De pijn van het thuisduel van vorig seizoen tegen SC Bemmel (0-5 nederlaag, MG) zat nog diep. Mooi dat we dat rechtgezet hebben”, oordeelde Van Beukering.

  We hadden ook niet de verwach­ting het hele seizoen ongeslagen te blijven, maar zo verliezen is wel pijnlijk Rob Bouman, trainer SC Bemmel

  Trainer Rob Bouman van SC Bemmel bleef nuchter na de eerste nederlaag. ,,We hadden ook niet de verwachting het hele seizoen ongeslagen te blijven, maar zo verliezen is wel pijnlijk. Het was een intense wedstrijd, waarbij 1-1 terecht was geweest. We begonnen niet goed en knokten ons daarna in de wedstrijd, maar we hebben te weinig gecreëerd.”

  (bron De Gelderlander)

  Volgende wedstrijd
  🔴⚪️ MATCHDAY
  🆚️ SDOUC
  📅 Datum: ZO 23 Okt.
  🕑 Aanvang: 14:00 uur
  ⚽️ Sportpark Malburgen-West (Arnhem)
   
  ✔️ Delen bereikt velen.....Samen Sterk