• AL 90 JAAR SAMEN STERK
 • Wie zijn wij?
  De MASV FOOTBALL ACADEMY is in 2022 opgericht door Stefan Vos en Ruben Bouwman. Marco van Zanten is het aanspreekpunt over de gehele Academy. De MASV FOOTBALL ACADEMY bestaat uit ongeveer 140 spelers van de O7 t/m O13. 
   
  Uitgangspunt Academy
  Het uitgangspunt van de MASV FOOTBALL ACADEMY is om zowel de spelers als de trainers te laten ontwikkelen. Hierbij worden de spelers opgeleid met behulp van allerlei oefenstoffen van Wiel Coever, Vitesse en de KNVB. Een ander uitganspunt is dat iedereen kan beschikken over dezelfde kwaliteit van trainingen, materialen en faciliteiten. Alle elftallen krijgen dezelfde oefenstof aangeboden. Op deze manier proberen wij per leeftijdscategorie alles zo gelijk mogelijk te faciliteren.
   
  Dat is wat MASV FOOTBALL ACADEMY wilt bereiken, spelers laten ontdekken.
  Dit zal gepaard gaan met Techniek Trainer(s) die spelers de tips en tricks zal meegeven en stimuleren. Door deze weg in te slaan verwacht MASV een betere jeugdopleiding te creëren, en ook de vruchten van zal plukken.
  Enthousiast geworden !!
  Wil je MASV FOOTBALL ACADEMY ervaren dan is dit mogelijk, je kunt in de kantine een formulier halen volledig invullen / inleveren hierna kun je 3 trainingen gratis meedoen. Tot ziens!