• SAMEN STERK
  AL BIJNA 90 JAAR LANG HOOFDSPONSOREN
  SAMEN STERK AL BIJNA 90 JAAR LANG SAMEN STERK AL BIJNA 90 JAAR LANG SAMEN STERK AL BIJNA 90 JAAR LANG SAMEN STERK AL BIJNA 90 JAAR LANG
 • Wie zijn wij?
  De MASV FOOTBALL ACADEMY is in 2022 opgericht door Stefan Vos en Ruben Bouwman. Stefan en Ruben zijn samen het aanspreekpunt over de gehele Academy. Stefan zal de trainingen verzorgen, trainers begeleiden en de trainingen uitwerken. De MASV FOOTBALL ACADEMY bestaat uit ongeveer 140 spelers van de O7 t/m O13. 
   
  Uitgangspunt Academy
  Het uitgangspunt van de MASV FOOTBALL ACADEMY is om zowel de spelers als de trainers te laten ontwikkelen. Hierbij worden de spelers opgeleid met behulp van allerlei oefenstoffen van Wiel Coever, Vitesse en de KNVB. Een ander uitganspunt is dat iedereen kan beschikken over dezelfde kwaliteit van trainingen, materialen en faciliteiten. Alle elftallen krijgen dezelfde oefenstof aangeboden. Op deze manier proberen wij per leeftijdscategorie alles zo gelijk mogelijk te faciliteren.
   
  Dat is wat MASV FOOTBALL ACADEMY wilt bereiken, spelers laten ontdekken.
  Dit zal gepaard gaan met Techniek Trainer(s) die spelers de tips en tricks zal meegeven en stimuleren. Door deze weg in te slaan verwacht MASV een betere jeugdopleiding te creëren, en ook de vruchten van zal plukken.
  Enthousiast geworden !!
  Wil je MASV FOOTBALL ACADEMY ervaren dan is dit mogelijk, je kunt in de kantine een formulier halen volledig invullen / inleveren hierna kun je 3 trainingen gratis meedoen. Tot ziens!
 • Trainingstijden woensdag

  Leeftijdscategorie 7 tot 13 jarige (O8 t/m O13): 18:30 uur - 19:30 uur

  * verplicht afmelden voor training doe dit bij  trainer MASV FOOTBALL ACADEMY 

 • Trainer MASV FOOTBALL ACADEMY
  Stefan Vos
  Hallo allemaal, met 28 jaar ervaring als jeugdtrainer heb ik de laatste jaren veel energie gestoken in de onderbouw, met name de kinderen laten voetballen en niet iets verbieden, kinderen moeten immers plezier hebben. Ben ervan overtuigd als de jeugd in de onderbouw veel techniek aangeboden krijgt (veel balcontacten) kunnen ze straks het verschil in een elftal maken.

  Opleidingen,
  KNVB  UEFA C       |    KNVB Coach Clinic    
  KNVB  UEFA B        
  Rene Meulensteen "Basis Moves en Skills | Rene Meulensteen  "Hoe train je het verschil" (Wiel Coerver)