• AL BIJNA 90 JAAR SAMEN STERK AL BIJNA 90 JAAR SAMEN STERK 0
 • MASV verliest het vooral in de eerste helft en moet nog vol aan de bak om verder te komen in de beker.

  Voor MASV bracht het eerste duel in de strijd om de regionale KNVB beker geen overwinning op. In Ede werd met 3-0 verloren van DTS.

  Een terechte overwinning voor de ploeg uit Ede die vooral in de eerste helft de betere partij was. MASV kon het tactische plan van DTS niet doorgronden en was telkens te laat. Het duurde daardoor helaas niet lang voordat DTS op voorsprong kwam. Na een goede actie aan de zijkant kwam de bal bij de spits van DTS die met een puntertje de 1-0 op het scorebord schoot.

  Niet veel later viel ook het volgende doelpunt. Dit maal vanuit een corner. In een druk bezette vijf meter kon bij de 2e paal vrij ingekopt worden 2-0.

  MASV was het echt even kwijt in deze fase en kwam er maar sporadisch uit. Tot echt grote kansen kwam het niet voor de ploeg uit Arnhem.

  Het was dan ook opnieuw de ploeg uit Ede die wist te scoren.

  Ditmaal was het een lange bal in de diepte waardoor de spits van DTS een op een kwam met de keeper. De spits van DTS omspeelde de keeper van MASV en tilde de score naar 3-0.

  Na rust een heel ander spelbeeld. MASV maakte het spel en kwam tot de grootste kansen. Echter stond er telkens wel iets of iemand in de weg, zo redde de keeper van DTS prachtig op een kopbal van Roseboom. Roseboom zag ook nog een bal van de lijn gehaald worden en raakte beide palen na een voorzet van de zijkant. Ook Venema wist een vrije trap net tot een doelpunt te promoveren. Ook hij raakte aluminium. Doelpunten vielen er dus niet meer eindstand DTS 3-0 MASV.

  Zo zagen we in de tweede helft een ander MASV een MASV wat we hopelijk aankomende zaterdag de hele wedstrijd zien. Want dan speelt men de eerste officiële wedstrijd van dit seizoen op het eigen Sportpark Malburgen-West.

  Tegenstander is om 17.00 VV Lunteren. Dat op zijn beurt met 2-0 het gewonnen van SV Otterlo.

  De selectie ziet jullie dan ook graag allen naar MASV komen om ons naar een overwinning te helpen!

   

  Verslag, Stefan de Wolf