• AL 90 JAAR SAMEN STERK
 • Interview met Dennis van de Beukering, hoofdtrainer MASV-1

  Zorg dat je zoveel mogelijk plezier in het spel hebt en houdt.

  Eigenlijk stak hij direct van wal over hoe belangrijk hij de jeugdafdeling van een club als MASV vindt. De 'levensader' van de club noemt hij het. "Ik ben als trainer van MASV-1 niet belangrijk. Ik ben maar een passant. De jeugd zorgt dat je als club toekomst hebt”. De boodschap die hij heeft voor onze voetballende jeugd is simpel: "Voetbal is je hobby toch? Zorg dan dat je zoveel mogelijk plezier in het spel hebt en houdt". 

 • De gezelligheid van een vereniging

  Hij denkt met plezier terug aan de tijd dat zijn vader bij hem kwam kijken en hij vervolgens bij zijn. Ook bij MASV zou dat weer gewoon moeten zijn. Je komt met je hele familie naar de club. De een speelt bij senioren, de ander bij de jeugd en ander doet weer iets anders voor de club. Hij gunt MASV om dat ouderwetse verenigingsgevoel weer wat meer te krijgen.

  Alles begint bij contact

  Het begint volgens hem bij contact. Hij staat er helemaal voor open om de verbinding met de jeugd te zoeken en om de spelers uit zijn team ook te vragen en loopt over van de ideeen. Train-de-trainer, op zaterdagen op toerbeurt vanuit MASV-1 jeugdwedstrijden bekijken, spelers van MASV-1 die misschien jeugdteams willen trainen, jeugdleden die tijdens wedstrijden van MASV-1 lootjes verkopen enzovoort.

  MASV een volksclub van en voor iedereen

  MASV is ziet hij als een volksclub die er iedereen zou moeten zijn. Waar iedereen uit Malburgen zich welkom zou moeten kunnen voelen. Als wij als club het goede voorbeeld geven met hoe je met al die diversiteit toch goed met elkaar omgaat dan heeft dit volgens Dennis ook een positieve invloed op de wijk. “Je maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen” noemt hij dat. Zijn advies is: “Laat je hier bij helpen als club en vraag om die hulp. Bijvoorbeeld bij Sportbedrijf Arnhem”.

  De kracht van MASV-1

  En natuurlijk spreekt hij ook enthousiast over zijn team, het hoogste spelende amateur team van Arnhem. Als voorvechter van het jeugdvoetbal is hij er natuurlijk heel blij mee dat er jongens vanuit de MASV-jeugd in de selectie zitten. Juist die mix tussen jonge en meer ervaren spelers werkt goed. De verschillende kwaliteiten zijn onder leiding van Jaimy Vahlkamp goed bij elkaar gezocht. ‘Met de passie voor het spel en de drive om te winnen kunnen we nog ver komen dit seizoen’.