• AL BIJNA 90 JAAR SAMEN STERK AL BIJNA 90 JAAR SAMEN STERK 0
 • De 3 Punten blijven op Sportpark Malburgen-West (1-1) 2-1

  Het vergde bloed, zweet en trainen maar MASV heeft de eerste punten van het seizoen binnen. Na een beroerde eerste helft, zette de thuisploeg op sportpark Malburgen West na rust de zaken recht tegen Woezik: 2-1.

  De gastheren waren lange tijd aanvallend onmachtig. Kort voor de pauze kwam Woezik op voorsprong. Wesley Martens tikte een voorzet van Luuk Rossen in eigen doel: 0-1. Dat leek ook de ruststand te worden, maar een gelukje bracht MASV in de laatste aanval langszij. Andy Visser zette voor en zag de ploeg tot zijn eigen verrassing in het doel belanden: 1-1. ,,Een belangrijk moment”, erkende trainer Dennis van Beukering, die in de rust ingreep. Jara Arends (zat tegen rood aan) en Angelo Siep (ongelukkig in zijn acties) moesten plaatsmaken voor Thom van den Berg en Kevin Campman.

  De omzettingen en meer agressie in de duels deden de thuisploeg goed. Na amper een kwartier zette topschutter Youri Roseboom de thuisploeg op voorsprong: 2-1. In de slotfase verzuimde MASV de kansen te benutten en het duel op slot te gooiden. Het bleef daardoor tot op het einde spannend, maar ondanks een slotoffensief van Woezik werd er niet meer gescoord. Van Beukering was opgelucht. ,,Er zat prik op de wedstrijd door de nederlaag van vorige week en de hoge verwachtingen binnen de club. Je eerste thuiswedstrijd wil je winnen en dat is gelukt. Dat is het belangrijkste, maar voetballend moet het nog wel beter.”

  Bron de Gelderlander

  Volgende wedstrijd
  🔴⚪️ MATCHDAY
  🆚️ avv Columbia
  📅 Datum: ZO 09 Okt.
  🕑 Aanvang: 14:00 uur
  ⚽️ Sportpark Winkewijert (Apeldoorn)
   
  ✔️ Delen bereikt velen.....Samen Sterk